ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Новини

Импрегниране


За производството на сглобяеми къщи се използва най-стария строителен материал, дървесината. Дървото притежава незаменими свойства- здравина, красота, много добра топло и шумоизолация, придава уют и топлина в дома ни. Единствения недостатък на дървесината, е че се нуждае от грижи и защита, за да удължи своя живот и да запази естествения си вид. Необработения дървен материал във времето е подложен на увреждане от дърворазрушаващи насекоми, гъбички и плесен. Те се появяват предимно, когато материалът е изложен на влага.
В миналото, за да се защити дървесината от гниене и насекоми са се използвали животински и растителни продукти: пчелен восък, свинска мас, гъша мас, говежда лой, растителни масла, дървесна смола, отвари от растения и др.
През 18 век хората са почнали да използват бои, лакове. В миналото за обработка на дървото са използвали и готварски или двигателни масла.
Но с развитие на науката и технологиите се въвежда нов метод за обработка на дървения материал, който отстранява напълно несъвършенствата му.
Ние от ECOHOUSE при производството на сглобяема къща използваме импрегнатор Бохемит, за всеки един дървен елемент, който защитава дълготрайно дървесината в екстериора от дървоядните насекоми, плесените и гъбите, дори когато влажността е много висока. Третирането с този препарат предпазва дървесината за период до 30г. Импрегнаторът консервира дървото и то не се променя във времето. Токсичен е само за микроорганизмите, насекомите и гъбите, убива ги  независимо от стадия на развитие. Бохемитът е подходяща основа за всички бои и лакове.

Дървения материал може да се импрегнира и против пожар, прави дървото трудно горим материал.Назад
промоция от Екохаус.бг

Вижте още

Технология

Сградите, които произвеждаме се изграждат на панелен принцип. Върху предварително...

азаро интериорен дизайн


Материали

Материалите, които използва ECOHOUSE, за производството на сглобяеми къщи...

азаро интериорен дизайнEcohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

BGtop
Powered by Suzara web design