ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Добре дошли в Ecohouse.bg

Цени


Цената на ГРУБ СТРОЕЖ е 230лв на кв.м./без ДДС за едноетажна къща. Двуетажната къща се оскъпява с около 20%, но при интерес моля обърнете се към нас за информация.

В тази цена Вие получавате производството на всички типове елементи необходими за строежа на къща. Всеки един дървен елемент се импрегнира, за допълнителна защита, против влага, плесен, насекоми. Доставка до терена, на който ще се строи къщата. Монтаж на къщата. В монтажа е включено:

- вдигане на всички вътрешни и външни стени;

- отвори за прозорци и врати, готови за тяхното монтиране;

- покрив, с подкеремидна мушама;

Ние от ECOHOUSE можем да Ви предложим и цена ДО КЛЮЧ на сглобяемата къща. Но тя се оформя след като ни кажете, какви са Вашите изисквания, какво искате ние да довършим, какви материали искате да се използват за Вашата къща. Ние може да Ви помогнем в избора на материалите, да ги доставим, да ги монтираме, да свършим всичко вместо Вас. Разбира се ако Вие искате да довършите нещо със собствени сили, имате подходящите приятели за това, то е Ваше право. Ние се съобразяваме с нашите клиенти и работим за тях.

промоция от Екохаус.бг

Форма за обратна връзка

Име, Фамилия


e-mail


Телефон:


СъобщениеEcohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design