ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Добре дошли в Ecohouse.bg

Технология


Сградите, които произвеждаме се изграждат на панелен принцип. Върху предварително залят бетонов фундамент се анкетират основни греди, върху които се монтират панелите и колоните между тях. В горния край на панелите се полага поясна греда, която се захваща както към панелите, така и към всички колони на сградата. Над поясната греда се изгражда покривната конструкция. Сградите могат да бъдат на един или два етажа.

Панелите се изработват в наша производствена база от плоскости OSB-3, като между двете плоскости вграждаме минерална вата 100мм. За да дистанцираме двете плоскости от OSB вграждаме в панелите и дървени греди, които при монтаж на сградата служат и като конструктивни елементи. След монтажа на сградата от вътрешна страна на панелите се полага още един пласт минерална вата 50мм, преди направата на вътрешната облицовка, която може да бъде гипсокартон, ламперия, ПВЦ облицовка или други подобни в зависимост от желанието на клиента. Електроинсталациите се полагат между вътрешната облицовка и вътрешния пласт минерална вата, което гарантира пожарната безопасност на сградата. Така общата дебелина на стените достига 180мм, като постигаме коефициент на топлопроводимост на стените U=0.28W/м2 при норма U=0,35W/м2.

От външна страна панелите могат да се шпакловат и боядисат с фасаген, да се облицоват с ламперия, плочи от камък, теракот, гранитогрес или друга облицовка, да се нанесе минерална мазилка или да се положи допълнителна топлоизолация – всичко зависи от желанията на клиента. При монтажа на сградата всички конструктивни греди и колони се скриват в панелите, така че не се виждат след завършване на сградата.

Покривната конструкция се изгражда също от дървени елементи. На покрива полагаме плоскости OSB – 3 или панели /по желание на клиента/, върху които се полагат битумни, керамични, ламаринени или ПВЦ керемиди или се застила с хидроизолационна хартия с посипка. Всички дървени елементи, включително и плоскостите OSB, вложени в конструкцията на сградата са предварително импрегнирани с импрегнатор за дървесина против вода, насекоми, гъби и плесен, което гарантира дълговечност на цялата конструкцията на сградата.

 Ecohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design