ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Добре дошли в Ecohouse.bg

Материали


Материалите, които използва ECOHOUSE, за производството на сглобяеми къщи са

Дървесина

Дървеният материал е основна конструктивна част на нашите сглобяеми къщи. Той има много добри механични и якостни свойства. Тези свойства правят дървесината изключително подходящ материал в строителството. Ние от ECOHOUSE използваме български иглолистен материал за производството на нашите къщи. При производството на сградите дървения материал преминава през няколко етапа:
- Изсушаване на материала до 12-15%. Важно е материала да е сух, тъй като ако в сградата се заложи твърде висок процент на влажност, това води до по-нататъшни усложнения;
- Оразмеряване;
- Импрегниране на всички дървени материали с импрегнатор против влага, плесен и насекоми. При желание от страна на клиента може да импрегнраме и с импрегнатор против пожар.
За покрива ние използваме австрийски слепен материал на JAF.

Минерална вата

Минералната вата е неорганичен материал, който се използва за. Тя се произвежда като чрез специална технология се разтапя вулканична скала и други примеси при температура от около 1600°C. От получената маса се изтегля нишка.

Минералната вата е най-използвания топло-изолационен материал. Предимствата и са:

- много добър топлинен изолатор. Коефициентът й на топлопроводност е 0,029 – 0,040 W⁄m.K. Минералната вата издържа на температури от -60ºС до +400ºС и повече.

- устойчива е на студ и топлина, не гори и не я нападат гризачи;

- много добра шумо- изолация поради правилно ориентираните влакна.

- екологично чист материал.

В производството на сглобяеми къщи ECOHOUSE използва 100мм минерална вата. След монтажа на сградата от вътрешната страна на панелите полагаме още 50мм минерална вата преди направата на вътрешната облицовка. По желание на клиента може да използваме и друг вид вата: стъкленна, каменна.

OSB (Oriented Strand Board) e дървесна плоскост, изработен от тънки, правоъгълни дървени ленти, които са залепени, компресирани и свързани заедно с восък и смола (95% дърво и 5% восък и смола). Частиците се поставят в термична преса за компресиране, която разтапя
смолата. В процеса на производство може да се регулира размера на панела, дебелината и здравината му. Устойчиви са на влага и вода, тъй като нямат вътрешни пукнатини и кухини. Именно поради тази причина не се развива плесен.
Поради добрите си характеристики OSB се използва за производството на сглобяеми къщи. Той е специално проектиран да бъде надежден, екологично чист и ефективен дървен панел. Той предпазва от лошите атмосферни влияния и гарантира дълъг живот на къщата.

При производството на нашите сгради ние импрегнираме всички дървесни материали /OSB и греди/ с импрегнатор против влага, плесен и насекоми. Този импрегнатор има действие в продължение на 30 години.Ecohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design