ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Добре дошли в Ecohouse.bg

Документи


Документите, които са нужни за узаконяване и задвижване на процедурата за строеж са следните:

1. Копие на Нотариален акт за удостоверяване собствеността на имота.

2. Скица на недвижим имот, издава се от районната служба по кадастъра- срока за издаване на документа е от 3 до 14 дни. Документите, които са нужни за издаване на скицата са:

- Заявление по образец;

- Копие на нотариалния акт на имота;

- Удостоверение за наследници /ако не необходимо/

3. Виза за проектиране. Издава се от съответната общината. Визата представлява извадка от подробния устройствен план на имота. В нея се описват линиите и височината на застрояване. Тя е необходима за проектирането на сградата, както и за изходни данни за Електроразпределение, водоснабдяване и др. Срокът за издаване на визата е от 3 до 14дни. Документите, които са необходими за издаване на визата са:

- Заявление по образец;

- Копие от нотариалния акт;

- Скица на недвижимия имот / скицата от кадастъра/.

4. Сключване на предварителен договор с Електроразпределително и ВиК. Документа разрешава присъединяването на имота към съществуваща Ел. и ВиК мрежа, посочени са изходните данни за бъдещата постройка.

5. Геодезично заснемане на парцела. Служи за основа на проектирането на сградата. Необходимо е скица на имота, заснемането се извършва на мястото на парцела. Срока за издаване е 1-2 седмици.Ecohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design