ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Новини

САЙДИНГ най-новия и ефективен материал за външна изолация


Сайдингът е високотехнологична, топлоизолационна, хидроизолационна  и шумоизолационна система, която се използва за облицоване на сгради и замества традиционните строителни мазилки и изолации. Предназначен е за всеки вид строителство – от малки фамилни къщи и вили до големи бизнес сгради и хотели.

Технологията се заражда в Америка. Сайдингът е винилна плоскост, изработена от ПВЦ. Материалът е нетоксичен, устойчив на биологични и химични фактори, удари, механични повреди, ръжда. Сайдинг облицовката е най-новият метод за топлоизолация на нови и стари сгради.

ПВЦ плоскостите са изработени с малки отвори, през които вентилацията се извършва без допълнителни устройства, поради тази причина не позволява проникване на влагата. Панелите са изрядно подредени, без никакви пролуки. Този ефект се постига благодарение на различните профили на винилните плоскости. Те дават възможност да се облицоват всички части от фасадата, като се правят прецизни преходи между отделните повърхности, без да се нарушава общия синхрон в подредбата на елементите. Топлоизолационните материали, с които обикновено се съчетава сайдингът, многократно намаляват топлинните загуби и разходите за отопление и имат шумоизолационен ефект. Материалът е устойчив на атмосферни влияния и промени - като температура, влажност, дъжд, сняг, вятър, слънце. Неблагоприятства развитието на плесени и не се уврежда от насекоми. Успешно се използва в климатични зони с температури от - 40° C до + 50° C. Сайдинг облицовка е пожаробезопасна. При въздействие тя се топи, като не се възпламенява и не поддържа горенето. Хигиенно безопасна е и не отделя вредни за здравето и околната среда вещества.

Фасадата от Сайдинг придава на сградата идеално завършен и чист външен вид.

Цветовата гама на плоскостите е изключително богата. Багрите са заложени в дълбочината на материала, което изключва вероятностите от избледняване или промяна. Свойствата и цветовете се запазват през целия период на експлоатация. Цветовата гама на сайдинга е с пастелни цветове, поради  по-добрата гаранция в времето, че цветовете ще се запазят същите и няма да бъдат променени от атмосферните условия. Периодично изплакване с вода запазва цветния и естетичeн вид на фасадата. Цветовете са 9  на брой с наименования: Бяло, сиво, глина, бежово (слонова кост), синьо сиво, пясъчен, праскова (бледо розово), зелено (резидаво) и ракита.

Сайдингът е утвърден материал за облицовка на сгради в държавите от Северна Америка. Все по-предпочитан е и в България пред стандартните фасадни мазилки. Характеризира се с лесната си поддръжка.Назад
промоция от Екохаус.бг

Вижте още

Технология

Сградите, които произвеждаме се изграждат на панелен принцип. Върху предварително...

азаро интериорен дизайн


Материали

Материалите, които използва ECOHOUSE, за производството на сглобяеми къщи...

азаро интериорен дизайнEcohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design