ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи
телефон: +35989 6866 895
+35988 9301 225
+35988 9443 622
форма за контакт с ecohouse.bg- нискоенергийни сглобяеми къщи

Изпратете ни запитване!

Име, фамилия


E-mail


Телефон


Запитване
ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж ecohouse.bg - нискоенергийни сглобяеми къщи, производство, монтаж

Добре дошли в Ecohouse.bg

Озеленяване


Озеленяване и ландшафтен дизайн

Услугата, която предлагаме, включва ландшафтно проектиране, ландшафтен дизайн, благоустройство и озеленяване на територията. Дейността по озеленяване и ладшафтен дизайн е вид изкуство и практически действия по озеленяването и благоустройството, което изисква висок професионализъм и творчески подход.

Доверете се на нас, за да имате гаранция за извършената проектантска работа. Ние се съобразяваме с индивидуалните желания и със специфичните изисквания на клиента, отчитайки особеностите на участъка и на околната среда - почва, релеф, климат, водни обекти, растителност и т.н. При изпълнението на проектите използваме най-новите постижения на съвременните технологии и благодарение на опита ние разработваме и изпълняваме озеленяването и благоустройството в двора на клиента, създавайки хармонична среда и природни условия на живот.

За повече информация, моля свържете се с нас.Ecohouse.bg- производство и монтаж на нискоенергийни сглобяеми къщи
Офис гр. Бургас
ж.к. Лазур бл.108 вх.Б
GSM: 0896866895
GSM: 0889443622
2014 Ecohouse.bg- Всички права запазени

Powered by Suzara web design